Produkter for 100 naturlig (3)

Camu-Camu - Bulkprodukter økologisk fruktpulver 100 % rent, med 8-10 % naturlig vitamin C

Camu-Camu - Bulkprodukter økologisk fruktpulver 100 % rent, med 8-10 % naturlig vitamin C

Camu Camu (Myrciaria dubia) er en hvitblomstrende busk fra myrtefamilien, som vokser i det vestlige Amazonasområdet, spesielt i Peru og Brasil. Camu Camu-frukten er en sfærisk bær som varierer fra 10 til 40 mm i diameter og har en rød til fiolett farge, ofte med to kjerner. Sammen med Acerola-kirsebær er Camu Camu rangert blant plantene med det høyeste innholdet av vitamin C i verden og har en uvanlig høy konsentrasjon av sekundære planteforbindelser. Effekter På grunn av at menneskekroppen ikke kan produsere vitamin C selv, er det viktig å sørge for at vi har et regelmessig inntak av vitamin C. Camu-Camu er en ideell form for vitamin C, som sammen med Acerola regnes som frukten med mest vitamin C. I motsetning til Acerola-kirsebær kan Camu Camu-bær lages til 100 % rent fruktpulver uten noen andre tilsetninger. Opprinnelse: Peru Pakker: 5 kg
Støvlesokker med lammeull - Laget av 100% lammeull. Føttene dine holdes varme på en naturlig måte.

Støvlesokker med lammeull - Laget av 100% lammeull. Føttene dine holdes varme på en naturlig måte.

Det stivnede yttermaterialet: 100% polyester. Innerventil: 100% ny ull. Topp: 100% bomull. Fôret i disse sokkene er laget av 100% lammeull, som er spesielt myk og lagrer varme veldig godt. Derfor holdes føttene dine varme fra kalde temperaturer på en naturlig måte. Yttersiden er laget av stivnet polyester, som er smuss- og kuldebestandig. Sokkens topp er laget av 100% bomull, og du kan brette den over støvelen for å forhindre at sokkene glir. Håndvask og temperaturer opp til 30°C. Størrelser: 35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46, 47-48
Druvebaserte Søtningsmidler - 100% Naturlig Søtningsmiddel Basert på Druer

Druvebaserte Søtningsmidler - 100% Naturlig Søtningsmiddel Basert på Druer

De naturlige søtningsstoffene basert på druer er helt basert på ekstraksjon og krystallisering av druesaft. Nøkkelfordeler: • Mange bruksområder • Rask energirespons • Overlegen smak- og søthetsprofil • Forbedrer aroma, tekstur, lukt og fruktsmak • Høy løselighet • Lav glykemisk respons • 100% naturlig Bruksområder: • Bakevarer • Godteri • Drikkevarer Bilde brukt: © NonStock / ShutterStock Opprinnelsesland: Italia GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA